2021-12-03 22 瀏覽
台灣茶飲店過江龍終於嚟到香港啦~ 而家去K11 Art Mall 就可以享受到台灣嘅味道啦😍 今次一於食完飯過嚟飲杯嘢食個甜品啦😆-台灣百年蜜仙草鍾意食仙草嘅朋友真係唔好錯過呢款蜜仙草,因為成杯都係仙草嚟架,超級足料豐富。味道飲落唔會太甜,份量真係超大杯好足料呀~-繽紛水果茶作為佢哋嘅明星產品之一,當然要試試啦~ 水果茶入面有好多生果肉,芒果粒、蘋果片、菠蘿片等,飲落酸酸甜甜好開胃🍹-芒果鮮奶酪奶酪上有厚厚一層芒果肉,旁邊仲配有半粒青檸,望落已經好清新。奶酪食落有淡淡奶味,配埋香甜嘅芒果味道真係大滿足,食落完全唔會覺得膩🍮-台灣百香芒果新地睇落已經非常吸引好開胃,雪糕上面有酸酸甜甜嘅百香果同芒果粒粒果肉,雪糕食落好濃郁香滑,同芒果同埋百香果香甜嘅味道好夾👍🏻
台灣百年蜜仙草
繽紛水果茶