2021-05-10 24 瀏覽
宜蘭蔥肉餡餅 $45 8⃣️點5⃣️分鄉土風味十足,外表內在都完全唔油膩,但又散發淡淡蔥油香。猛爆式既肉汁多到係咬既一瞬間包出黎,餅香同埋湯汁發揮得好好,洋溢住整個口腔,忍唔住一口接一口。/芝士肉鬆蛋餅 $39 7⃣️分芝士拉絲般黏稠感係你咀嚼既時候表現曬出黎,口感有趣而且好飽肚。令小編回想起在台灣旅行的日子!/小香腸鹽酥雞拼盤 $46 8⃣️點5⃣️分香口野不嬲都係小編最愛,但係次次都好想咩都食下,就真係令到選擇困難症既朋友好辛苦。所以!小朋友先選擇,我呢就更係咩都想要啦!拼盤入面既鹽酥雞同埋香腸份量都唔少,一次滿足兩個願望真係好爽。/台式紅燒牛肉麵 $68 8⃣️點5⃣️分紅燒肉個湯做得好唔錯,濃郁到佔據整個味蕾。而紅燒肉既肉質睇落堅挺,但實質嫩滑!係一碗樸實大又好滋味既牛肉麵!/荔枝紅茶 7⃣️分佢地都貼心有得選擇甜度冰量。茶底濃郁而荔枝味又唔會被覆蓋,唔錯。/百香果綠研 $78 8⃣️分小編係百香果鐵粉,就算屋企都會買黎自己沖蜜糖。因為綠研底,飲落去處左百香果酸甜既味道,仲有淡淡茶香滲出黎,彷彿置身大自然嘅感覺!
宜蘭蔥肉餡餅 $45 8⃣️點5⃣️分
芝士肉鬆蛋餅 $39 7⃣️分