2022-03-10 100 瀏覽
呢間長期要排長龍嘅小店,今次忍唔住同朋友過嚟一齊食,結果都等左大約15分鐘先入到,不過算快架啦😆😆😆😆- 那個滷排骨便當 $66塊滷排骨份量好大份,遮晒成個碗😆😆😆佢係將滷咗嘅排骨(即係豬扒)再炸,炸粉唔厚,脆口。味道係我係台南食嗰款鴨頸小食!!!就咁食都唔鹹架!食到真係好開心🥳🥳🥳加上佢會配埋5款配菜(會定期轉架🤩🤩🤩)同飯,整體份量都好多,好飽😋😋😋(其中個配菜:紅乳炒冬粉好食!😋😋😋)細食嘅朋友仔要留意下啦- 香酥脆雞便當(紫菜味)$64佢似鹽酥雞咁,係雞件,外脆內嫩,有汁唔乾,佢會有唔同味道俾你揀,我地就揀左紫菜味,佢會係雞件上面灑大量紫菜粉。份量都多架,都有5款配菜同飯。- 台灣腸 x2 $12@1味道同size 同出面小食鋪嘅台灣腸差唔多,黑椒味唔算辣,有黑椒香味。蜜蒜味好食!出面擦咁蜜糖,蒜味幾出!- 鳳梨冬瓜茶 (跟餐+$3)估佢唔到會幾夾架喎,由於係冬瓜茶,最多係少糖,會相對地甜啲啲嘅😆😆😆- 古早味紅茶 (跟餐+$3)朋友話紅茶味🤣🤣

- 那個滷排骨便當 $66

- 香酥脆雞便當(紫菜味)$64

- 台灣腸 x2 $12@1

- 鳳梨冬瓜茶 (跟餐+$3)
- 古早味紅茶 (跟餐+$3)
朋友話紅茶味🤣🤣
  • 那個滷排骨便當