餐廳: 百芳池上便當 (太古城中心)
資訊:

2020-07-14 137 瀏覽
約朋友太古見面,行開誠品,因為之前試過希慎分店,覺得幾好,就再翻兜香酥雞翼便當台灣夜市香腸,真係好懷念既味道,好食,好想去台灣燒雞翼~我鐘意食~香酥雞翼便當比之前食既滷肉便當,賣相更靚。雞翼固然炸得幾乾身香口,而且醃得幾入味,入面既雞肉都幾滑。但我最鐘意既反而係配搭既粉絲,真係好好味,而且口感又Q彈,算係喜出望外台灣牛肉麵之前係另一間分店已經試過,今次都唔錯。湯底好香濃,牛肉味好重,而且牛肉分量都多。牛展好Q彈有咬口。去唔到台灣,食個台灣牛肉麵,滿足下個胃口先黑糖紅豆鮮奶 & 粒粒紅豆豆乳我飲黑糖紅豆鮮奶,覺得佢哋既飲品係好出色,特別係鮮奶類哩個搭配,飲落好有古早味感覺,黑糖同紅豆既味道好夾。而且紅豆都粒粒分明,係有水準
台灣夜市香腸
香酥雞翼便當
台灣夜市香腸,真係好懷念既味道,好食,好想去台灣
香酥雞翼便當
燒雞翼~我鐘意食~
台灣牛肉麵
之前係另一間分店已經試過,今次都唔錯。
黑糖紅豆鮮奶
我飲黑糖紅豆鮮奶,覺得佢哋既飲品係好出色,特別係鮮奶類
2020-07-03
台灣夜市香腸