經過俾佢嘅門口吸引 難得有飲品店裝修都唔馬虎 仲有打卡位 睇落乾淨企理🤩 發現原來係台灣過江龍😚 喺台灣都幾出名咁( •̀∀•́ )✧ 上OpenRice一search竟然俾我發現呢個自取優惠😻 即刻摟埋朋友飲肥仔水😈‼️買一送一‼️炙燒黑糖珍珠奶茶 $29 除開$14杯真係超平٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 仲要質素好好😆 我平時都唔太鍾意飲黑糖珍奶 但佢有令我改觀🤤 好有誠意😚 黑糖味好香 珍珠煙韌入味🤤 面頭有cream 同燒過既黑糖 有層次!😼👍🏻 cream溶埋落去個奶茶 之後好杰身 勁飽😂 甜度都適中唔係死甜🥴 自己飲一杯都係有啲勉強 要懺悔先得😂👅紫菜肉鬆小貝(四件) $30肉鬆加蛋糕呢個配搭一睇就知會好食😂 又忍唔住🥱 不過就有啲細份 食唔飽🤣

‼️買一送一‼️炙燒黑糖珍珠奶茶 $29

紫菜肉鬆小貝(四件) $30