2015-09-20 1240 瀏覽
.............上野酵素面包館 CreamCheeseOreo Bread 👍👍👍👍 (5分滿分).............😍😍😍😍👉#Oreo#Cheese 兩者一聽已經心心眼😍我是兩者的愛好者😌加上我係#面包控 嘩 簡直好想食😂😂😂😂😂😂👉👉可惜地址係#太子 山長水又遠 同#小s#胖達人 一樣遠😢所以無買過😢😢😢😧唉😵😵今日上堂餓到傻仔 有個好朋友買比我 好開針阿😗💋飛吻 👉👉 #creamcheese 愛好者要試下啦😘👉#麵包 中間有一堆幾足料既creamcheese 好#soft 但因為係cream cheese 味道有點不夠#芝士 🙈👉cream cheese 似oreo餅乾中間塊cream加芝士整成😎我相信我應該無食錯✌我吾中意oreo中間舊cream 但咁既cream cheese 又幾好吃😈👉 #oreo 愛好者 都可以試下既🙈點解呢👉因為#oreo 只有個底有 若果好似我咁 中意一次過食晒一筒#奧利奧 既朋友可能覺得吾夠喉🙈 👉👉#麵包 看起來好大 其實食落不太飽哦🙈入面會有點空心😌👉👉#麵包 上下的皮 都是硬的 入面鬆軟😍不一樣的口感 令到原先我想分2日食
.............
.............

😍😍😍😍

👉 #oreo 愛好者 都可以試下既🙈
點解呢

👉👉#麵包 上下的皮 都是硬的 入面鬆軟😍不一樣的口感 令到原先我想分2日食 因為一個中後去任食 都成個食晒😂

👉再食的指數很高💋👍
2015-09-02