2024-07-28 344 瀏覽
🥢今日同朋友去咗沙田食牛大人台式火鍋,咁出名應該個個都識!🎏但我今次第一次食🙂‍↕️🤌🏻,9點入座,揀左極上和牛吃到飽,每人先$318,好抵食😌👍🏻/ 呢個「極上和牛吃到飽」係最貴嘅放題level,🙈可以食到澳洲和牛M5 牛肩卷,SRF美國黑牛後腿肉同安格斯牛小排,全部都好正,食到唔停口,仲要任食唔嬲,真係好滿足🥹👍🏻/ 澳洲和牛牛胸爽都好推介😍,口感出奇地爽脆,仲有啖啖濃厚牛味😋✨/ 甜品 =放題嘅重點🙂‍↕️,而家晚市入座均竟然可任食Dreyer's雪糕🍨,仲要有開心果味😍👍🏻👍🏻,聽講開心果係近期流量密碼,作為開心果控真係食到勁happy😎🙏🏻✨✨✨而家仲有新涼拌小食:『逢甲Q爽雞腳筋』微辣鮮脆,『陳醋涼拌黑木耳』清涼開胃同埋限時湯鍋:『三椒酸菜鮮魚鍋』+『醍醐蕃茄酸辣鍋』🔥