2024-03-21 31 瀏覽
「炸蝦片」好味指數:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽勁肚餓,收工即刻趕過來,飯都未食,先黎一個小食,蝦片塊塊都咁大,好香又有蝦味,食到卜卜聲。「酸辣鳳爪沙律」好味指數:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽好開胃既沙律,先係呢個就對啦,好鐘意酸酸辣辣既口味,鳳爪做得好好食,同時食到好多酸辣既醬汁,成個沙律都好好食。「海南雞」好味指數:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽有半隻既海南雞,裡面既肉好新鮮阿,好鬆軟,質地又好滑,個質感就好似入口即溶咁。「炸蝦餅」好味指數:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽通常食炸蝦餅,都係一班人食先開心,因為每人都可以食到小小,呢個剛剛炸起,要等一陣先食,剛好溫暖既時侯食,味道先係最好阿,蝦餅好足料,蝦味都好濃,再加甜酸醬,仲好食。「原條燒魷魚」好味指數:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽好香好香,用晒原條比我地,分好晒好整齊咁,食到有嚼勁,仲有燒烤味,係好食,呢度都比想像中更好食,樣樣都咁有驚喜。
「炸蝦片」好味指數:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
「酸辣鳳爪沙律」好味指數:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽