2020-02-28
友人邀約ladies talk,就喺佢屋企附近啦。📌西環食肆林立,但要坐得舒服、靜靜哋方便傾計,呢度真係不二之選!喺門口見到超高樓底,真係嘩一聲,市區普通餐廳少見☺️📌內裏有唔少掛畫、藝術擺設,就好似去咗藝術館一樣🎨 📌Menu貴精不貴多,樣樣都係精選之作⋯⋯藝術打印咖啡☕️IG必備。見到當堂心心眼😍靚到咁,點捨得飲?唔好以為佢得個樣,其實咖啡都好香滑,確係色香味俱全👍仲有2⃣️個花款,👉必點閃耀咖啡冰球🧊職員詳細介紹:先把冰球溶一陣,倒入Expresso,加入番石榴汁,再倒入一半梳打水,可隨個人口味加減份量!👏成個調配過程、同杯咖啡口味都好有新鮮感,有得玩,又有得飲!慢煮西班牙八爪魚🐙配合新鮮沙律菜、多士,係唔錯嘅頭盤小食👌招牌安格斯高级肉眼牛扒🥩仲有我至愛嘅🧄💢果然係招牌,3⃣️成熟嘅牛扒,肉嫩唔在講,肉汁💯保留,夾埋蒜粒同吃,又有一番風味🤤大蝦意粉🍝大蝦🦐爽脆入味,扁意粉軟硬適中,充滿蒜香鮮茄🍅瞬間清碟!💥特別告知職員,朋友唔食牛。友人原本點’‘帶骨豬扒’‘,但店員與廚師溝通過後,豬扒個汁帶有牛肉碎,所以改為大蝦意粉。多謝職員嘅細心通知🙏而家有好多人都戒咗牛,或有任何食物敏感,點菜前記得通知
喺門口見到超高樓底,真係嘩一聲,市區普通餐廳少見☺️
📌內裏有唔少掛畫、藝術擺設,就好似去咗藝術館一樣🎨
📌Menu貴精不貴多,樣樣都係精選之作⋯⋯
成個調配過程、同杯咖啡口味都好有新鮮感,有得玩,又有得飲!
慢煮西班牙八爪魚🐙配合新鮮沙律菜、多士,係唔錯嘅頭盤小食👌
招牌安格斯高级肉眼牛扒🥩仲有我至愛嘅🧄
而家有好多人都戒咗牛,或有任何食物敏感,點菜前記得通知職員呀!