2016-11-18 159 瀏覽
今次去左位於北角呢間扒房据扒,餐廳環境都幾整齊,坐得都幾舒服,不過服務態度就麻麻地,吾知係米因為得個兩個侍應招呼十幾枱客。。。我地叫左兩份套餐,首先嚟個意式雜菜湯,很濃蕃茄味有酸酸甜甜既感覺,都很足料,另外再配上香脆可口既蒜蓉牛油法包。美國穀飼牛肉眼(10oz)終於出場,望落去非常足料,大大塊既牛扒之餘肉身嫩滑肉味唔算太出,因為用左個好濃既黑椒汁,醬汁蓋過左啲肉味食落去仲有少少渣,反而啲配菜烤雜菜好好食,尤其是炸薯角,外脆內暖,無得頂呀!另一份我地叫左脆皮德國鹹豬手,原隻鹹豬手賣相非常吸引,外面層皮香脆可口,肉質非常嫩滑內有豐富肉汁。如果可以鹹番少少會好味好多,愈吃愈滋味!最後咖啡或茶,我緊係揀左我最鍾意既凍檸茶。

最後咖啡或茶,我緊係揀左我最鍾意既凍檸茶。
2016-10-27