2021-04-10
吃到好趕,吃完胃痛😣半個鐘唔夠,就趕你走😑建議吃呢間,要8點前去!!星期五晚8點零去攞飛等位!9點前入坐!拿拿臨畫咗幾款想試嘅先~由於蟹、乳鴿、鴨舌都需要帶上手套吃,比較麻煩/需時。乳鴿都未開始吃,就同我哋講last order了,望一望時間9點3都未夠。當時只吃了蟹同3款拼盤小食,其他耶食都仲未上。就拎張單同卡機過嚟叫我哋埋數先。。一埋完就同我哋講,唔好意思!我哋要收啦😑然後就開行個冷氣,吹正頭頂個隻😑d乳鴿,點心乜都吹到凍曬其實我哋都唔想話阻人收工,既然甘早收就唔好放客入嚟,坐低又唔夠時間吃,或者入坐前講定卑我哋有個選擇嘛😑😑埋完單先講,嗌左甘多耶食想取消咁d又唔得😤相信唔係甘趕嘅話,d耶食會整得再好吃d🙄小聚拼盤點了冰鎮秋葵、醬汁鴨舌、沙薑豬手三款都好好味!!秋葵清爽惹味😋同個醬汁非常之夾鴨舌辣辣哋又幾過癮!個豬手不得了,爽口彈牙!好吃到朋友即刻再單點咗份陳釀醉蟹非常重酒香味,反而覺得太過濃味,確係小小一隻也是值得試上一試的!常餐最抵食之選,沒想像中迷你🤓都有常10小隻,味道也不錯!同時又係清淡之選啊好失望鮑魚酥唔酥鮑魚就尚可,個餅底硬到乜甘非常可愛嘅非常山竹!可惜吃個時已經凍曬
相信唔係甘趕嘅話,d耶食會整得再好吃d🙄
好失望鮑魚酥唔酥鮑魚就尚可,個餅底硬到乜甘
非常可愛嘅非常山竹!可惜吃個時已經凍曬,無甘好吃lu。。但外皮仍然脆口內裏蟹肉彈牙下次吃會再嗌嚟試試!
估你唔到啊又幾好吃,一d都唔普通啊鴿皮香口惹味🤤鴿肉嫩滑多汁等我下次試埋麻辣味好無吃先~
今日甘啱仲有沙田乳鴿買一送一優惠$39有兩隻!
呢兜耶,只有一個字形容,就係酸!超級酸😣酸到乜味都試唔到了,甘酸但隻蝦就乜味都無🤷🏻♀️入面八爪魚亦唔太新鮮。又係又趕又狼狽嘅過程吃佢,乜都唔好吃了
大大一杯鮮果茶,唔太甜,啱曬飲開微糖嘅我
呢個貓山雪糍,個糯米糍皮有別於平時吃開個d,平時吃開個d較厚身煙韌!呢個糯米皮5合格夠曬簿但無口感唔彈牙,一拎上手就爛🥴造型亦唔掂,整得兔兔好核突樣衰🙈,我已經盡力影佢最靚個面出嚟🥲好在榴槤嘅香味夠曬癒療拉翻少少分。