餐廳: 三姐海鮮飯店
資訊:

2013-04-08 1571 瀏覽
如果有人行埋來推介菜式,各位請問清楚價錢先好落單。尋晚三姐行來推介脆卜卜炒飯,我拒絕左,因為之前食過幾次,普通菜甫肉碎蝦粒炒飯加左飯焦粒而已,收你$128,貴到啊!我地叫窩貼小唐菜,三姐話有番薯栗子餅拼窩貼小唐菜,叫我地試下。結果係一片麥記薯餅大細的薯餅切開八片仔,搭在窩貼小唐菜兩邊,但係就加收$58,埋單時先知,唯有怪自己無問清楚,另外而家要收加一。是晚仲叫左雞半隻「依舊幾好味」,橙花蝦球「梳打水浸既蝦,無味但有彈力」,腐竹肉碎炒油麥菜「鹹到啊」,例湯「普通」,杏仁王兩碗。 埋單$728家住附近,食過N次,出品質素越來越差,相信都未必會再幫襯了。
如果有人行埋來推介菜式,各位請問清楚價錢先好落單。

2013-04-07