2019-11-16 2794 瀏覽
上年係觀塘總店試過覺得ok😆今晚同個朋友試埋北角分店,距離地鐵站行過去都唔洗五分鐘,大大間落地玻璃,好搶眼好易搵☺️晚上六點幾,只係坐左四五枱客人,環境好闊落,座位都坐得舒服😌職員隨即送上暖水👍🏻好快就揀到食咩啦😆😆🍴洋蔥煙肉流心蛋焗啡菇 $42賣相好靚囉😳😳最底有新鮮既沙津菜,大大舊啡菇面頭有塊芝士,一野切落去🤩流心蛋都爆破埋😂😂菇啦煙肉啦流心蛋再加芝士一齊食真係好唔錯!!但奇怪在於我以爲會熱辣辣,點知只係微暖咋⋯⋯⋯🙈🍴串燒香烤牛柳粒$44都唔係熱辣辣既😅😅串燒有五小串,大大條既牛柳粒🤣肉質偏韌同乾身啲,無咩牛味,我地認為一般🤔🍴蕃茄菠菜芝士雲吞$72好耐無食西式雲吞🤣見到簡直心心眼😍好似都有十件左右,蕃茄味濃😆酸酸甜甜好唔錯喎,另外唔睇返個名都唔知落左菠菜喎🤣🤣🤣🤣呢碟都只係微熱⋯⋯⋯🤧其實小店各方面都平均既,環境呀服務呀都幾好,價錢合理👍🏻👍🏻唔洗加一!唯一真係食物溫度果方面改進下🤔咁我諗就更好啦~

🍴洋蔥煙肉流心蛋焗啡菇 $42

🍴串燒香烤牛柳粒$44