2022-12-25 222 瀏覽
1. 一入到去有員工拖地,拖地本屬平常事,但個地拖冇扭乾,成地都好濕。2. 清潔阿姐只是叫我哋坐最尾一張卡位,但佢個水桶就放喺卡位旁邊,啲水彈來彈去,而且好大陣漂白水味。3. 枱上冇餐牌,要主動叫員工A攞。睇咗一陣先發覺唔對路,原來佢淨係畀咗精選套餐同埋午市餐牌。當日係下午茶時段,要再追問先攞到下午茶餐牌。4. 廚房出咗菜,員工A淨係掛住坐喺度玩手機,唔傳菜。員工B亦淨係掛住做其他嘢,完全無傳菜意識。5. 黑椒牛柳粒個黑椒汁極鹹。6. 熱檸茶同熱朱古力都係微暖嘅,唔知間舖個熱水爐咩事。7. 唔計外賣,全場得兩枱客。一開始已經叫咗四樣嘢食,最後嗰份心太軟唔知做乜冇嚟。食完主菜之後已經提咗可以上,等好耐仍然未有。期間員工不停聚埋吹水,最後問進度,係一個冇着制服兼食緊糖嘅人(定員工?)同我講“喺個籠度“。因為趕時間,結果取消離場,仲有杯嘢飲未嗌都放棄喇。隔離百分百都冇咁差,絕對無下次。
5. 黑椒牛柳粒個黑椒汁極鹹。
6. 熱檸茶同熱朱古力都係微暖嘅,唔知間舖個熱水爐咩事。

隔離百分百都冇咁差,絕對無下次。
2022-12-24