2024-10-03
{Webite Space 日式照燒青花魚套餐 - $68}放大假無咩做,麻甩佬Book 咗去M+博物館行個圏吸收下啲文學修養😂經過九龍站覺得呢間幾得意一於試試,本來諗住過到去西九坐草地食,點知比隔籬個用餐區吸引住,坐定定又有冷氣都唔錯!♦️日式照燒青花魚套餐呢度好正,每一個套餐都會講係幾多卡路里,啱晒想追求健康嘅朋友仔!不過本麻甩比較偏向追求好食,日式照燒青花魚惹味又香口,濃濃魚油用黎送飯一流!跟餐其實每樣嘢都可以自己選擇!我加咗有濃濃醬汁,而且豆味香濃嘅醬燒豆腐;酸辣藕片都係大熱天時最好嘅選,少少酸辣加埋爽口嘅蓮藕令人特別開胃;主食仲有得揀牛肉燜飯,為健康嘅一餐加入少少嘅肉肉,成個燜飯都好好味道!♦️豬肉香菇糯米燒賣呢個糯米燒賣非常之足料,清楚食到有豬肉同埋香菇嘅香味,糯米嘅份量都唔少,整粒燒賣好飽滿!實在係粒好好味嘅燒賣!加12蚊就買到,性價比唔錯!♦️冷萃咖啡呢個冷萃咖啡個餐嘅其中一個大驚喜!加少少錢就可以飲到,但一切都值回票價!上面寫住「西達摩.日曬花魁,明亮活潑的酸度,帶給夏天不一樣的體驗」講真本麻甩唔鍾意飲有酸味嘅咖啡,但呢個竟然帶到驚喜俾我,香濃嘅咖啡,小
♦️日式照燒青花魚套餐
♦️豬肉香菇糯米燒賣
♦️冷萃咖啡
呢個冷萃咖啡個餐嘅其中一個大驚喜!加少少錢就可以飲到,但一切都值回票價!上面寫住「西達摩.日曬花魁,明亮活潑的酸度,帶給夏天不一樣的體驗」講真本麻甩唔鍾意飲有酸味嘅咖啡,但呢個竟然帶到驚喜俾我,香濃嘅咖啡,小小嘅果香,竟然真係好似佢咁講,為夏天帶嚟不一樣嘅體驗!
美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍
📍 #WeBiteSpace (尖沙咀)
尖沙咀港鐵九龍站KOW 66號舖