2018-04-30 251 瀏覽
睇完復仇者聯盟都就嚟10點鐘,好多餐廳都就嚟關門,費事餓住個肚瞓覺,快快脆脆衝入去食碗豬扒飯。吉列豬柳泡菜湯鍋定食 - 我都忍唔住要讚一讚阿仔,喺短短30分鐘內要完成呢個滾熱辣泡菜鍋烏冬同埋兩塊豬柳,佢一路食一路標晒汗,最尾都食得切,偷飲咗佢幾啖泡菜湯,鍾意佢辣辣地又有雞蛋花,配埋烏冬好好味!野菜豚肉鍋定食 - 我好鍾意飲佢哋嘅野菜豚肉湯,如果叫呢個定食,湯係大碗,一碗白飯,兩塊吉列豬柳,份量啱啱好,吉列豬柳炸得好鬆脆,配上日式豬扒醬味道啱啱好,快快趣都食咗兩啖椰菜絲,如果加埋芝麻醬會更加好,今日煲飯有啲硬,平時啲白飯好味好多!提一提用戲飛可以當優惠卷,我哋有三張,每張可以當$8用,咁就平左$24!10點last order,10點半關門,所以佢哋動作好快手,同我地把口一樣,食得好快!