滑蛋吉列炸蝦飯🦐🍳🍚🥢Deep Fried Shrimps & Egg Bowl大大隻海老蝦,炸得香口又脆 粉漿薄薄地包住整條彈牙既蝦。每一口都是滿足,鍾意食吉列/天婦羅香口野 一定會鍾意。加上用洋蔥加蛋煮成既汁,拌以飯同吃 加配滋味。和風汁吉列三重奏飯🦐🐽🐷🍚🥢Deep Fried Shrimps, Pork Fillet & Minced Pork Bowl with Special Ronkatdu Sauce呢款更加配豐富,除左有海老蝦 仲有豬柳 & 黃金豚肉餅。粉漿一貫薄薄的,再配上和風汁 甜甜酸酸既味道,感覺沒那麼邪惡 亦可中和膩滯感。岩晒鍾意食蝦 又鍾意食豬既你呢。..吃罷感覺好熱氣,不過不錯喔。久唔久一次半次滿足一下口慾 都是應該的。你說對不對❓😝😝😋🥢
滑蛋吉列炸蝦飯
滑蛋吉列炸蝦飯🦐🍳🍚🥢