2019-03-11 526 瀏覽
同事話要增進感情,又想離開成日食開個啲地方,所以走左去康山看看有無特別野食。呢個道頓堀聽就聽左好耐,但因為之前太多人排隊。拖拖下拖到而家先食個晏晝。呢兩碗既 我同事叫既,佢都係 第一次黎。所以碗野黎到 爭啲以為就咁食哈哈哈,好在場內職員有位幾有心既哥哥仔走黎教路,就識得要攪均去煎。我就因為 ON DIET幾日,是日不能食澱粉,有驚喜原來除了御好燒、大阪燒都可以選 燒肉。正!我不用破。戒。亞同事賴係CUTE另一同事明顯好渴慕愛。。。。。。。因為呢款的燒係糊糊地,所以最後有職員來教路幫手煮左幾下上碟。整體啲食物質素合符期望,雖唔算驚喜好食,但因著啲職員服務幾好,加上除了食大阪燒,有其他燒物選擇,味道都唔錯。 價錢上百多元,我覺得想食特別一餐來說,這間是可以間唔中來下,可翻單的選擇。

亞同事賴係CUTE

另一同事明顯好渴慕愛。。。。。。。

2019-02-08
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
團年飯