平日午餐,帶同事尊程拜訪Anchor's,自己好似已是第三次幫襯,而同事聽聞Anchor's窗外景色一流,所以約好就去食啦。中午食客不多,招呼好親切。半自助餐,食物款式尚可,不過質素很不錯,菠蘿好甜,紅蘋果、青蘋果沙律個醬汁好味,cold cut亦算合格。同事間掛住傾計,呢部分全部無影相。窗外的景色就不可不影啦。晴,天清氣朗,特別賞心悅目。主菜有5款,算是齊全,包羅萬有。我們選了三款,牛、豬、魚。Rib eye要五成熟,上菜時,睇落好生,有點擔心,但食落不單止邊唔鞋唔老,仲有好正的焦香味,肉裡面紅色部分又唔太生唔un,估佢唔到呀,高!慢煮豬,有點野味,唔鞋,好食。魚就一般,唔覺有魚味,但質地幾好,唔鞋又唔會滑到無質感。自助餐已有生果、甜品任食,埋單時,原來每人仲有盒小movenpick,大滿足! 信用卡有85折,上網即時俾意見再減5%。推介!

窗外的景色就不可不影啦。晴,天清氣朗,特別賞心悅目。

主菜有5款,算是齊全,包羅萬有。我們選了三款,牛、豬、魚。

慢煮豬,有點野味,唔鞋,好食。

魚就一般,唔覺有魚味,但質地幾好,唔鞋又唔會滑到無質感。

2018-06-19
用餐優惠