2017-07-02 237 瀏覽
由於同事之前食過呢間。佢地好想飲啤酒,食豬手。所以就再黎幫襯。七個人叫左唔算太多野。但就一人一杯野飲。望到餐牌有無酒精飲品就試下。雖然我唔係唔飲得既朋友。但係啤酒我就真係麻麻地。雖然話無酒精。但陣味根本就係啤酒味。(又或者係麥味)所以呃飲啤酒既朋友,都可以試試。脆皮豬手就當然係必食啦!之後竟然俾我地見到呢個35安士既牛扒。仲要係400幾蚊有交易。當然要試啦。叫左五成熟,出黎無血水。好juicy. 有三四個人,叫一份都好正。沙律既選擇唔算多。但差唔多個個主菜都有酸菜伴碟。所以唔會話太油。腸仔拼盤當然有啦!但就唔算太特別。由於有兩小時限制。我地啱啱食完野就問我地有無野加果度差小小。因為埋單出門口,都無人等位。呢度可以改善一下。
由於同事之前食過呢間。

佢地好想飲啤酒,食豬手。所以就再黎幫襯。

無酒精啤酒

腸仔拼盤當然有啦!但就唔算太特別。

2017-06-26
用餐優惠