2015-01-14
上一次黎都好幾個月。難得有fd生日,攪反個生日party,我地一班人十二個,怕人太多所以一早定左位仲要近窗邊位tip講到尾就係呢度方便睇住架車,我地今次叫晒menu大部份野食咁濟,大部份都幾好,最今我印象深刻既係燒烏頭魚,條魚超大條,面頭有d好似塩咁既物體燒出黎好似個蛋糕咁,勁靚,有睇頭,肉滑,有諗過咁樣燒都可以燒到緊緊熟,食落口有d香草味,正爆,之後我點左我荔枝串,又甜又香,牛舌就同上次一樣,超彈牙。煙韌,今次我叫埋和牛粒串tim,反正party豪小小都ok,牛有牛味,剛好半生熟,肉汁多,yummy yunmy, 燒甜粟米,好香牛油未,又甜,不過今次食左個海膽刺身,個份糧就好似小左d,希望黎緊可以大份d,不過話時話,呢個塲真係不得了,越黎越有气氛,黎劈下酒真係一樓,勁多酒種揀,最後我當然叫埋我既美味甜點,棉花糖夾餅,唔之點講,總之好好味,值得一試,今次呢個party玩得好開心,佢地有好多助酒玩意,我地差不多玩盡晒咁多款,不得了,小弟推介攪party可以預先訂定枱,值得一試
上一次黎都好幾個月。