情人節,諗住同太太去食下日式放題, 又唔想食親都係某1,2間, 咪上來睇下d 食評啦. 見d 食評都ok 丫. 睇d相野食都幾好. 就決定去石澗試下,咁就book 定位.原先book 要9:30 先有位. 都唔緊要啦. 後尾2月14早上打來confirm枱, 仲話可以提早7點入座, 咁緊係好啦. 唔想食咁夜.準時去到, 都即刻可以入座. 但係坐左成15mins 都冇人俾杯水, 想俾order 紙又冇個人會理你. 都唔緊要啦, 我當你人多一齊入, 應接不來. 另外, ORDER 紙都有講明野食係要即時制作, 要等, 我都明, 新鮮D 丫..但係刺身駛唔駛都要等成20MINS 先有呢.. 唔通要即釣既 ??? 熱食的燒物除左個雞軟骨, 冇樣係似熱的.. 連清酒煮蜆都可以係緊緊暖咁.. 離舖左D 喎..又漏單, 又俾錯野食隔離枱. D Waiter 又好似唔願意理你. 俾野食紙好似得罪佢咁.$258 一位仲要加一, 食到一肚氣...
見d 食評都ok 丫. 睇d相野食都幾好.
就決定去石澗試下,咁就book 定位.

唔想食咁夜.

都唔緊要啦, 我當你人多一齊入, 應接不來.

但係刺身駛唔駛都要等成20MINS 先有呢..
唔通要即釣既 ???
熱食的燒物除左個雞軟骨, 冇樣係似熱的..
連清酒煮蜆都可以係緊緊暖咁..
離舖左D 喎..

$258 一位仲要加一, 食到一肚氣...

2011-02-14
情人節