2023-03-14 97 瀏覽
今日同相差兩日生日既好姊妹一齊慶生,超有驚喜😁👍🏼👍🏼👍🏼本身係比杯藝術打印咖啡吸引嚟試下的,但原來食物都很不錯呢!😁👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼我地叫左一個沙律+兩個主菜一齊食😋烤大蝦牛油果沙律😋👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼沙律菜新鮮,大蝦烤得啱啱好,爽脆鮮甜🥰安格斯肉眼扒5乘熟😋👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼肉眼扒烤得剛好,牛味足又Juice 😍😍😍連配菜都好好食香煎三文魚扒 😋👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼三文魚熟度啱啱好,肉質嫩滑多汁,加埋三文魚子,鹹度剛剛好😍😍😍😍😍一人一杯藝術打人咖啡/朱古力,我要左朱古力,飲品係凍的,加左$48印我地想要既圖😁印出嚟既效果非常清晰,色彩亦好Sharp😍真係唔捨得飲……而且仲好好飲,唔太甜仲好有朱古力味😋👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼除左食物同飲品有驚喜外,侍應既服務態度都好好,由於生日+飲品食物都好精緻,所以搵左佢地幫手影合照幾次,佢地都好Friendly….仲好有禮貌 😁👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼感覺餐廳既環境、服務同食物質素都很好,而且價錢都幾大眾化,值得再去支持😁👍🏼👍🏼👍🏼
今日同相差兩日生日既好姊妹一齊慶生,超有驚喜😁👍🏼👍🏼👍🏼

我地叫左一個沙律+兩個主菜一齊食😋

烤大蝦牛油果沙律😋👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
沙律菜新鮮,大蝦烤得啱啱好,爽脆鮮甜🥰
烤大蝦牛油果沙律

安格斯肉眼扒5乘熟😋👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
肉眼扒烤得剛好,牛味足又Juice 😍😍😍連配菜都好好食
安格斯肉眼扒

香煎三文魚扒 😋👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼