餐廳: 意樂餐廳 (囍逸)
資訊:

2023-12-25 183 瀏覽
放假搵下午茶,三點幾去到意樂,發現唔駛等位,當然即刻入去。唔知幾時,呢間已經改咗部份裝修,靠牆有自閉位,啱晒我呢啲一個人去嘅。下午茶餐個牌有改過,唔會千年一樣,而且下午茶時間都可以叫午餐。我就叫咗個天使麵,份量比想像中大,而且超級無敵熱辣辣,啲菇都好好味,成個健康得黎又有口感,你可以問侍應拎支辣椒仔。食下午茶,一定要加雞翼。我印象中係有得加雞翼,但係餐牌好似冇寫,我就問店員,佢就話$15可以有三隻。個柚子蜜雞翼真係世界級,超級無敵辣口!雖然都係冇乜服務可言,唔記得比刀叉我,但而家果啲都好過幾年前果堆超多嘢講嘅阿姐。除咗食物,我最滿意就係呢啲對住埲牆嘅位!

天使麵

柚子蜜雞翼