2018-12-16 1457 瀏覽
好耐之前已經想試下呢間酒店式火鍋放題,加上佢成日都有團購,見到400蚊樓下有得打邊爐,又有自助食物,仲可以比你食足六個鐘,好似好抵食咁,滿足我多個願望,所以就買左黎試一試。 呢度要提早Book,因為試過WALK-IN無位夜晚好full~自助Bar野食都算多款式,但係全部都唔係d咩貴野,菜式好普通。每位都會送上海鮮拼盤、刺身拼盤、同埋一碟靚牛,呢d都係一次性,無得Encore既。海鮮同刺身都算新鮮和鮮甜,而牛肉既牛味都幾濃,口感不錯。 整體黎講,只能說期望愈大失望愈大,食物雖然多,但款式不吸引,味道也非常一般。服務態度更是奇奇怪怪,有個阿姐坐我旁邊落單,我都係第一次見服務員坐係度落單,跌晒眼鏡,仲要唔係好識字,搞左勁耐⋯無下次。

呢度要提早Book,因為試過WALK-IN無位
夜晚好full~

無下次。