2018-04-29 3407 瀏覽
我約左好耐冇見既朋友見面 ,大家都話 不如搵間餐廳傾下計啦? 問有冇咩好介紹,好肚餓,二話不說就去大窩口啦 9點半前來到,問有冇2個位。知客姐姐就問 呢家有枱 正價要吾要?心諗 好鬼肚餓 就照入 一入去侍應好親切問 你地叫左湯底先啦 我地入座計時架。我一眼就望望湯牌,哇 麻辣免費,立即叫湯底。我就叫朋友快d點野食 好快就上左個湯底,見到個麻辣湯底好足料比出面辣 ,飲品要自己攞既,有 烏龍茶 +C 可樂 等等。。仲有 竹蔗茅根水 不過我地吾喜好竹蔗 所以冇揀到,填完餐單準備舉手之制,侍應都好快手接左張單,我地傾左一陣食物好快就到了,仲好有禮貌 幫我地幾食物放上枱 一碟一碟,肥牛 墨魚滑 我最愛既鱔片 蝦 原來今日是日海鮮系蟶子 正啊!為中不足系點了其中食物漏左,食到甘上下侍應走來問 洗吾洗加湯? 我地都冇為意都冇湯,真系算好服務,食到停哂手,呢度都有雪糕食,總結黎講服務好 食物ok。