(非會員)
2008-01-04 23 瀏覽
同老公行經此店, 之前未食過就去一試, 成間店都full, 好彩一踏入去就有2個位, 座位簡直好似食神話齌"有咁細張得咁細張, 有咁唔舒服得咁唔舒服" 務求令你食完即刻走, 叫了伙記5分鐘未無人理, 本想起身走, 就即刻有人得閒落單, 叫了出名的墨丸面, 又等了5分鐘, 再有伙記走埋黎, 問我地琴先叫mud, 無落單.....嘩, 真係火!! (因為佢地全部都係叫單, 不寫單的) 如果樓面一路叫, 廚房做唔切, 就miss左你果碗.都算啦, 碗面一來, 嘩~ 唔係掛, $23 得咁細碗? 得兩啖面及4粒墨丸? 仲要果幾粒墨丸粉到o丫, 仲粉過街市買果d, 都唔明點解咁馳名, 食野期間, 有不少投訴, 有人話落錯單, 有人無人理, 有人叫左野未黎, 有人想叫外賣等落單十分鐘都無人理, 講曬粗口走左, 總之呢間野就食到人一肚氣, 又貴, 又唔好食, 都唔知點解仲咁多人食&等位, 不如快d執啦