3月10日,睇到YellowOpenrice 就由心而發咁就去排隊支持下,心知報道一出街就一定排晒長龍,所以就隔左一段時間先去食☺️ 晚飯時間提早差唔多一個鐘去排隊。準時6 點開舖入座,order 左個香烤黑椒雞翼(5pcs Jacomax 推介*)、 炸魷魚圈配他他醬(Jacomax 推介*)松露油牛肝菌火腿大通粉(Jacomax 推介*)、當然仲有招牌推介既藍芝士蘋果薄餅 Gorgonzola & Apple (12”)。 個人特別推介炸魷魚圈香脆而不太油膩,他他味道都比較特別,有開胃作用。另外Gorgonzola & Apple 都冇令人失望 😋🤩 藍芝士加蘋果帶比人一種新鮮既感覺 💛💛 店員服務態度非常好👍🏻,環境亦都非常唔錯,餐廳既一角播放住周星馳既電影,令人有深刻既印象😃
2020-03-10
40 分鐘 (堂食)