#打公仔 開飯除咗要填飽個肚,價錢其實都幾重要,而家求求其其食碗 #米線 加杯 #熱飲 都要七八十蚊埋單😅 對於月光族嘅 #小秘書 總算一個負擔😅😅 不過如果你對食同服務都冇乜要求、又唔介意 #速食文化 😅 星期一至五中午時段過嚟位於牛頭角嘅 緣味小聚hea 吓 #飲杯茶食個包,都算係 #平食之選 😅 星期一午餐特價時段六八折,八籠 #點心 加個 #蒜蓉蒸蝦陳村粉,我個5個人平分$60都唔使,呢個價錢大家聽起喺嚟應該都覺得幾吸引☺️ 食物質素唔算差,大大隻嘅 #蝦餃 同 #菜苗餃 餡料十足,#陳村粉 配埋啲 炸香咗嘅蒜蓉同蒸蝦一齊食,都幾惹味🤤 不過呢… 我勸大家千祈唔好食佢哋嘅 #口水雞,肉質入口實的的咁,似乎係雪咗好耐😅 我諗佢哋就算將貨就價要用 #雪雞 ,都可以處理得好少少😅😅 最終留低大半碟都無人問津,確實大嘥咗啲😅😅😅📍緣味小聚 (觀塘)偉業街93號93WYS20樓

📍緣味小聚 (觀塘)偉業街93號93WYS20樓
2024-09-27