2016-09-26 460 瀏覽
第一次有衝動寫食評,order左個澎湖三蝦炒冬粉,無飲品,成為68蚊,唔記得洗唔洗加一了。等左好耐,我老公食飽,我份餐都未黎,追左兩次先到。黎到,鍋上,但份量非常非常少,無冬粉,只有幾啖粉絲,三蝦,原來即係3隻小蝦既意思,女生食完要返屋企再食個米粉。唔怪得order時侍應問我洗唔洗加18蚊嗌個肉躁飯,我心諗,冬粉本身自己已經係個份主食(即與飯麵同類),應該唔洗加多個飯掛,所以拒絕左,而且,68蚊再加18蚊,街坊食店,無飲品收86蚊太貴吧。對炒粉絲黎講,炒得亦唔好食,超級油,味道不好,可能求其一個主婦都炒得好過佢,亦無咩配料,只有極少量紅 青椒。填單時,同收銀講,“其實你地可以考慮下改餐牌,因為個個根本唔係冬粉,係粉絲,兩者係完全唔同”收銀回應“有同公司講過,但無回應,而且個餐牌張相都係影住粉絲,唔係冬粉”哦....原來一切係我錯?...只怪我睇菜式名

等左好耐,我老公食飽,我份餐都未黎,追左兩次先到。

哦....原來一切係我錯?...只怪我睇菜式名
2016-09-25