2022-12-08 250 瀏覽
原本係比呢個$688 for two 套餐吸引到,但係最後成晚嘅用餐感覺都係非常差,絕對唔建議去中伏!首先我book咗2015入座,2000已經到咗門口,但係無任何職員會嚟帶位入座,淨係見到師傅係烤爐前好忙。最後真係入到座,等咗十分鐘都唔會有員工得閒幫手落單,成間餐廳比人感覺就係唔夠樓面,完全失控。餐牌上嘅嘢食無跟次序上菜都算啦,最離譜係連對員雪都唔知自己上咗邊道菜!最後我提佢先知未上個牛肉同茶碗蒸,師傅即刻整,.但係質素非常參差!!牛肉他他明題同餐牌,Foodie嘅相有出入!明白嘅,圖片只供參考。但係我見全場都係燒牛小排,我就係一塊牛仔骨真係完全接受唔到!半生熟嘅牛仔骨放入口係完全食唔到,同佢哋樓面講就過師傅轉咗食材,無通知到。同一時間,我又見到師傅燒嘅牛小排,難以理解呢啲垃圾解釋。另外餐牌上仲有個脆,炸日本白蝦仔無上到。都係問員工有冇上漏先,員工都即刻問廚房今日有冇白蝦仔,廚房回覆有,不過將我哋個白蝦轉咗做芥末八爪魚!!又係完全無通知,真係唔建議大家再中伏
套餐  -  牛仔骨(餐廳寫牛小排)

單品 - 芝士酒盜
套餐  -  蠔