2017-07-11 501 瀏覽
蜜糖芝士火腿西多士 $38.話說之前去左白布黑布街食甜品 見到有間新開既就入去醫肚😁✌️.店鋪佈置幾有特色 好美式既感覺 打開個menu竟然好多種類 有 signature 窩夫 pancake 雪糕 飲品種類都好多 值得一讚🤗🤗 店員都好細心會問甜點上先定咸點 咁我就揀咸點啦.哩個西多士好特別 外層炸到金黃 佢有芝士同火腿係裡面 好少見到裡面有咁多餡呢 仲有蜜糖可以點😁而且冇茶記食開咁油膩 小食黎講都算幾合適🤔價錢方面同街外西多士差不多 唔入去食甜品 咸點都係一個另類選擇😛😛😛.雪之碟 $38.一杯會發光既梨味飲品 初時心諗有咩特別 點知原來個底會透光好浪漫咁 $38杯唔係平 但附近d甜品店又係咁既價錢佢又大杯又有果肉又有gimmick 我覺得都算係咁🙇🏻🙇🏻🙇🏻🙇🏻7成熟牛扒雪糕 $88.望左個menu一陣又諗左陣決定唔理價錢叫哩個鎮店甜品🤔其實本身想叫雞扒個d 個見個個叫哩個又冇理由唔試下🤗.首先上枱d煙係咁湧出黎 wow係乾冰效果😍😍😍影相真係一流 影影下發現佢溶緊就開始切開塊牛扒 發現裡面係粉紅色既雪糕 又幾特別喎 原來7成熟又係咁解🙇🏻🙇🏻🙇🏻雪糕味道普通 但個朱古力雪糕唔錯

蜜糖芝士火腿西多士 $38

雪之碟 $38

7成熟牛扒雪糕 $88
首先上枱d煙係咁湧出黎 wow係乾冰效果😍😍😍影相真係一流 影影下發現佢溶緊就開始切開塊牛扒 發現裡面係粉紅色既雪糕 又幾特別喎 原來7成熟又係咁解🙇🏻🙇🏻🙇🏻雪糕味道普通 但個朱古力雪糕唔錯 入口硬硬地有咬口
仲有塊炸西多 佢冇配蜜糖所以點雪糕都不錯呢 甜甜地入口不錯 最後仲有條扮薯條既蕉 切幼d先似d我覺得 仲有少少生果咁 .
整體係賣創意多過味道 如果未試過傳說中既牛扒雪糕可以試下呢 建議分享食 好飽下🙇🏻🙇🏻🙇🏻

Oreo窩夫盛 $78
好誇張既窩夫甜品造型 成幅畫咁😍😍😍窩夫係好味 裡面真係有oreo碎 第一次食朱古力味同原味以外既窩夫口味 唔錯呢 不過如果再多d蛋香味就好了😌😌😌
窩夫配上cream同朱古力醬 入口都唔會話太乾 oreo雪糕都係一如以往既穩陣味道😗😗哩個甜品分享一流 仲懶係少女心咁有隻蝴蝶係度
哩度冇加一收費 價錢雖然都係屬於中價但感覺合理d