2018-11-23 435 瀏覽
放假被迫返工系列😣搞掂晒啲野之後都成七點,唯有留返係又一城食😋基本上開得耐少少的餐廳都食過晒,唯一係無入過去Muji Cafe🤔門口望個餐牌的時候已經覺得食物選擇好少,同埋朋友仔堅持係食唔飽,二啖就可以食晒一個菜,所以二話不說選五品料理🍚飯可以選白飯 / 五穀米🥣個杯好像茶禁的物體係湯,二三塊muji干蘑菇的成品,淡,非常淡,比水好一點點😲🍏青蘋果沙拉🥗點解紅蘿蔔重多過蘋果❓🍵綠色個堆係綠茶沙拉🥗味道幾清新👍🏻🥞蛋餅,飽肚首選,記得加茄汁,你懂的🐮唔記得叫咩日式炆牛肉,味道剛剛好,不會太淡太濃,肉質又淋🧀希臘沙拉🥗太酸了加錢的香橙朱古力蛋糕🍰點解我覺得自己食緊Jacob🍪質感係做得幾好,近像brownie ,但又無禁甜,只是味道不是我喜歡的朋友仔同我點的根本上差不多,沙拉🥗比較多。右上角個塊豬柳不得了,超好食(期間限定,唔知你地去個時有無)蛋糕🍰係紅莓芝士蛋糕🎂味道質感都一流👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻⁉️埋單每人都要$160@我覺得可以食其他野囉
放假被迫返工系列😣
搞掂晒啲野之後都成七點,唯有留返係又一城食😋

5  Deli  Set  +  dessert

🍚飯可以選白飯 / 五穀米
🍏青蘋果沙拉🥗點解紅蘿蔔重多過蘋果❓
🍵綠色個堆係綠茶沙拉🥗味道幾清新👍🏻
🥞蛋餅,飽肚首選,記得加茄汁,你懂的
🐮唔記得叫咩日式炆牛肉,味道剛剛好,不會太淡太濃,肉質又淋
🧀希臘沙拉🥗太酸了
加錢的香橙朱古力蛋糕🍰
5  Deli  Set  +  dessert

朋友仔同我點的根本上差不多,沙拉🥗比較多。
蛋糕🍰係紅莓芝士蛋糕🎂味道質感都一流👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

⁉️埋單每人都要$160@我覺得可以食其他野囉
2018-10-28
20 分鐘 (堂食)
  • 五品料理