早兩日經過見到佢哋8號試業,趁尋日屋企人放假一齊去試試,我哋大約12點幾左右,去到都有啲人等緊,我哋等咗三個字左右就入座👏🏻一入門口個帶位同個男收銀職員已經超有禮貌地歡迎,值得一讚👍🏻 入到去周圍環境令我哋有種好輕鬆嘅感覺😌 我哋叫咗炸蝦餅方堡🥪,咖喱意粉🍝,Komeda炸雞🍗,迷你冰與火🧊🔥,蜜瓜雪糕梳打🍈,抹茶咖啡果凍🍹等咗10分鐘左右啲嘢食就到,炸蝦餅方堡真係大推,可以選擇切兩件或者四件,蝦餅入面仲有粒粒蝦肉,CP值超高!咖喱意粉,超級彈牙,係日本咖喱嘅味道,輕微辣味道剛剛好,而炸雞就有六件同埋10件選擇,非常Juicy,渣幾滴檸檬汁落去食,超夾!甜品時間,呢個冰與火,特別之處係呢個丹麥麵包有64層,以上面就係好香濃嘅牛奶雪糕,夾埋一齊食又凍又熱咁真係好過癮🤤不過如果想打卡就真係要快手啲,因為溶用得快㗎🤭而蜜瓜雪糕梳打就係傳統日本蜜瓜汽水嘅味道🤭配埋個牛奶雪糕,相信大人小朋友都會鐘意🍈🍵抹茶咖啡果凍,上面配咗啲士多啤梨醬件事好靚🤣 杯入面仲有啲咖啡啫喱,滿足晒多種口感,而味道都係預期中嘅抹茶味,唔錯👍🏻放假同屋企人抖下,chill下,環境超good,係放假黎休息之選,下次會再黎😍

炸蝦餅方堡

咖喱意粉

迷你冰與火

蜜瓜雪糕梳打

抹茶咖啡果凍

2023-06-10
20 分鐘 (堂食)
炸蝦餅方堡
咖喱意粉