2018-05-06
Le Grand Pokka Cafe環境:👣👣👣食物:😋😋😋態度:😊😊性價比:👍👍7個人食埋單2163蚊(已計會員餐同9折左)(會員餐原價4xx,會員價2xx)環境方面,比一般西餐廳多左半份貴氣退餐廳,感覺同baby cafe同pokka cafe旗下既裝修大同小異。食物方面:野菌忌廉湯,好多菇,唔太差既,係有少少d菇到走出黎既酸。蒜蓉包(+10蚊2片),除左好硬,好細塊之外,就係無味。唔知乜野牛柳蕃茄意粉,不得了,d牛望落7成熟,放口入似7成熟既湯渣,又乾又柴皮,然後無乜牛味,意粉右半座山叫做有少少汁,左半座山乾硬化,意粉真係一舊黐住,難捨難離,又淡又乾又一大舊既意式粉團🤦🏻♀️頂級希達姆咖啡,佢比較少酸味,偏苦,然後比藍山咖啡重烘培味。藍山咖啡,微酸,整體比我既感覺係個味好淡,似落唔足咖啡粉沖,我情願揀平一倍既希達姆咖啡。態度方面,我地有唔岩在先,因為入座未齊人(2點左右),坐低又一路睇menu,一路傾計,但都唔洗催4,5次落單既,仲要一個制服同行為上睇落係比較高級既人。然後有人想申請會員卡,態度都依然係好無禮貌,好不屑。佢究竟有幾嬲我地唔即刻落單呢?🤔有會員卡個個請,佢埋單都比
環境:👣👣👣
食物:😋😋😋
態度:😊😊
性價比:👍👍
7個人食埋單2163蚊(已計會員餐同9折左)
(會員餐原價4xx,會員價2xx)
食物方面:
野菌忌廉湯,好多菇,唔太差既,係有少少d菇到走出黎既酸。
蒜蓉包(+10蚊2片),除左好硬,好細塊之外,就係無味。
有會員卡個個請,佢埋單都比人歧視,比同一個人無禮相待,覺得佢好陰公豬😑