2020-11-16
同朋友去咗哩度食lunch兼吹水。餐牌多選擇, 沙律餐, Risotto, 意粉, 焗扒都有, 實有款岩你。價錢包埋餐湯/ 沙律。另外我地仲嗌咗小食, 洋蔥圈, 蝦春卷 & 金沙薯條。先黎個南瓜餐湯, 超級香濃, 綿綿既南瓜湯, 真心好飲。小食上得好快。新鮮炸起既食物永遠都係最正的 洋蔥圈個人無特別喜好, 不過岩岩炸起所以都好好食。蝦春卷值得encore! 春卷皮唔太厚, 蝦肉又足夠, 所以好正。金沙薯條一上檯就聞到好香咸蛋味, 所以都係值得encore 既小食。我嗌咗烤黑毛豬柳, 肉質一流 配薯條& 沙律。 薯條係薯仔薯條同蕃薯薯條mix。沙律就恢咩特別, 不過因為豬柳+ 薯條都多油, 所以有d 菜可人balance 下係好事。男朋友嗌黑松露帆立貝Risotto, 份量十足, 黑松露味濃而不膩, 絕對係encore 之選。朋友嗌既焗牛扒同豬扒脆蛋都係份量好夠既餐, 味道佢地都話唔差, 抵食。餐廳唯一的美中不足係地理位置, 唔近地鐵站, 但住蘇屋邨既人絕對要去試下!
價錢包埋餐湯/ 沙律。
另外我地仲嗌咗小食, 洋蔥圈, 蝦春卷 & 金沙薯條。
先黎個南瓜餐湯, 超級香濃, 綿綿既南瓜湯, 真心好飲。
小食上得好快。新鮮炸起既食物永遠都係最正的
洋蔥圈個人無特別喜好, 不過岩岩炸起所以都好好食。