2017-08-15 431 瀏覽
今日lunch去左食蘭芳園,比同事話我係假香港人,因為我從來未食過蘭芳園😂😂😂 但因為基本上要排隊既餐廳 我會寧願唔食😂😂😂 所以先一直無去。🍜不過今日同事叫到,就等下,等左10分鐘,太陽曬到感覺就泥中暑🌞😷🤒🍜今日初嚐遠近馳名既蘭芳園,好老實 失望囉🤔🤔 店內真係人頭湧湧,所以侍應都做到態度比較差。如果好食,我會明白點解佢地會忙到發脾氣,但事實上真係唔係好食到值得要排隊囉。-1️⃣) 雞扒撈丁 🐔🍜呢個係朋友點,朋友表示雞肉好韌🤔🤔 水準大不如前,同時亦點左凍奶茶,但冰仲多過茶,根本飲唔出奶茶味🤢🤢-2️⃣) 心多多撈丁 (五香肉丁🐷、雞翼🐔、煎蛋🍳)我感覺無乜特別,撈丁較乾,無乜汁,其他配菜亦稱唔上好食🤔🤔🤔 可能真係人太多,已經做唔到品質控制掛?
🍜
🍜
1️⃣) 雞扒撈丁 🐔🍜

2️⃣) 心多多撈丁 (五香肉丁🐷、雞翼🐔、煎蛋🍳)
2017-08-15
15 分鐘 (堂食)