2015-08-14 1012 瀏覽
三田之前喺openrice比人讚得好勁,見今日排隊的人不算多就試試,不過都等左成20分鐘先入得。麵食只有沾麵同拉麵,沾麵分大中小三個size但價錢一樣。我地叫左2碗大size,冷熱麵各一。碗麵睇落唔係好大但其實好多!食極都重有!麵比較粗身,有咬口但咬到我好累⋯配菜有2片叉燒,半隻蛋,幾條筍同蔥花。個湯好濃而且比較咸。最慘係好快凍晒,一凍就覺得好膩。而且冇乜配菜,好快就得返凍晒的湯同麵…食到好寡!最後加番d熱湯先好少少。不過女仔要食完一碗大麵真係有難度!我見坐對面個女仔連中size都吃剩一半!menu上沒有大中小size的圖作比較,其實店員最好可以落order時提醒返個份量以免浪費。不過我應該不會再來了,真心覺得佢名過其實,不值得排隊。
不過我應該不會再來了,真心覺得佢名過其實,不值得排隊。
20 分鐘 (堂食)