2021-11-25 458 瀏覽
自己一向睇開youtube 片介紹,見價錢幾平就去試試,價錢平其實期望唔會太高。簡單講下有咩問題。我大概12點半正午時間入座。(1)雪櫃好快無汽水,我一開頭攞得返10罐左右,差唔多走嘅時候出去都無再補給過。(2)食物櫃一樣,丸類櫃打邊料好多時某類料無哂,又係唔會補給。(3)甜品、糖水櫃一樣,成日出去望又係無哂,唔會點補給。(4)肉類一個雪櫃雪住,每盤得幾塊,張枱唔大,人手唔夠,其實好快塞爆張枱,疊到好高,我男人老狗攞肉都覺重同麻煩,唔好講女人或老人家。(5)個煲太細,放唔到太多野,枱又細,野食攞唔到多,其實唔覺爽快囉。(6)人手唔夠,似乎見得一個阿姐跑全場唯一我想讚嘅就係執枱加湯姐姐有禮貌態度好好,唔好講我8折都覺唔得,正價我更加一定唔會返轉頭食。見食評一面倒讚等我講下自己感覺比大眾參考。我食午市時間嘅。
(3)甜品糖水櫃一樣,成日出去望又係無哂,唔會點補給。
(6)人手唔夠,似乎見得一個阿姐跑全場

我食午市時間嘅。
2021-11-23