2021-08-19 233 瀏覽
今次特登去試試呢間拉麵店 😀見到門口寫住13:30開始 ~入到去職員都表示要用手機落單有冇問題,咁宜家都好多餐廳都推行手機自助落單都幾方便👍🏻手掃左個QR CODE 見到餐牌其實吾太多選擇..最後選擇2碗泡菜豚骨湯叉燒拉麵同北海道牛油帶子拉麵,落單既時候見到有得選擇走荀走葱 😅最後職員送上拉麵🍜表示其實我地拉麵係無荀。。但另一位職員又表示你們都選擇了走荀。。所以無。。好亂啊!咁啫係有荀定無?有無荀都吾緊要!碗叉燒拉麵🍜得一塊你無睇錯!佢係得一塊簿到震既叉燒🙂!我都怕係我睇錯。。誤會左。。原來真係得一塊都吾緊要碗拉麵要$66要叉燒拉麵🍜68 😒湯底仲要好咸😩😩佢仲要加1 😒😒😒😒??餐具又好重完全吾明佢係咪想點???一擺底餐具🍴職員就即刻收碗餐具???PS : 吾會再光顧 ,試過就算 ,如果想體驗用重到爆既餐具去夾個一塊叉燒你可以去試😌我會選擇食出前一丁🙂🙂🙂🙂🙂🙂
今次特登去試試呢間拉麵店 😀
見到門口寫住13:30開始 ~

掃左個QR CODE 見到餐牌其實吾太多選擇..
😩😩佢仲要加1 😒😒😒😒??
餐具又好重完全吾明佢係咪想點???
一擺底餐具🍴職員就即刻收碗餐具???
我會選擇食出前一丁🙂🙂🙂🙂🙂🙂
泡菜只有一片叉燒的拉麵