2022-09-05 623 瀏覽
因為想試好多人都話好食嘅Spicy vodka rigatoni 所以一早卜咗枱。坐底就有人問飲咩水,例牌有still 同sparkling. 我話想要still 跟住佢就話每人free flow 水係要$98pp,大小同價。其實我去之前都已經知道飲佢啲水係咁貴,其實都幾痴線下。 我未聽過任何一間餐廳飲水要咁嘅價。之後個waitress 再問我洗唔洗要水,我過唔洗佢先話有正常水可以比我地😓…….之後嚟咗啲餐包,salami and cheese 作小頭盤。又係比人過份吹捧。包係脆但好韌….得個咸字。酒水方面by glass每杯都要3位數字…..如果要開酒啲價錢更加係天價。 我地叫咗兩個頭盤,兩個意粉兩個主菜同一個配菜….最好食竟一致通過係黑松露粟米粒…..死未….要$268🥶🥶 意粉同主菜都偏咸…..我諗成餐飯要成$3xxx會有更加好嘅選擇⋯⋯service 都算ok 的。

Spicy  vodka  rigatoni
2022-09-04