2021-08-09
今日起身想整翻個包類醒神下,突然間諗起呢間Toasting。翻到公司就叫呢間外賣吧😋之前都幫襯過一次,吐司名有趣,之前就試左 ‘Simply Refreshing’內有牛油果、乳酪、西式滑蛋口感非常豐富,滑蛋足料,熟度岩岩好。本身會好抗拒乳酪味,擔心會搶左個蛋味,但出黎效果唔會好勁,有少少甜度👍牛油果份量適中,同滑蛋絕對夾到啦!去到包身方面,外賣送到黎都係仲脆身,而且包內本身好似都塗咗陣牛油,就算食到得翻包底都唔會好dry!外脆內軟感覺!另外,好鍾意佢包底係封實,所以食既尾時候就絕對唔會漏汁漏餸,讚!飲品方面,味道太淡,有待改善。外賣送過嚟嘅時候,飲品四濺,唔建議用呢種杯。衞生問題需要改善,有隻蚊喺入面。另外咖啡都嘛嘛,似係罐裝雀X咖啡味道。今日就試左’Crunchy American吐司’內有煙肉、薯餅、西式滑蛋飲品就叫左柚子蜜一如既往,口感好豐富,今次食到生菜好爽口!不過薯餅既薯味唔夠出,但有煙肉滑蛋配搭夠都唔錯👍食到尾仲食到包內有牛油同少少沙律醬既甜味,滿足😋但有個問題就食完個吐司,唔知係咪太脆,牙肉有少少𠝹到損左😖飲品方面,都係淡,柚子味唔夠,更不論蜜味。最後,我覺得專心做好吐
內有牛油果、乳酪、西式滑蛋
口感非常豐富,滑蛋足料,熟度岩岩好。
牛油果份量適中,同滑蛋絕對夾到啦!
衞生問題需要改善,有隻蚊喺入面。
另外咖啡都嘛嘛,似係罐裝雀X咖啡味道。
今日就試左’Crunchy American吐司’
內有煙肉、薯餅、西式滑蛋
飲品就叫左柚子蜜
一如既往,口感好豐富,今次食到生菜好爽口!
但有個問題就食完個吐司,唔知係咪太脆,牙肉有少少𠝹到損左😖
飲品方面,都係淡,柚子味唔夠,更不論蜜味。
最後,我覺得專心做好吐司,整體味道豐富,配料足夠!飲品真係用翻紙包/罐裝以免影響店舖品質。