2024-11-14
家賀屋我食過好幾次,每次都唔會令我失望,因為佢嘅魚生真係好新鮮,性價比非常高,每次我都必點吞拿魚同生蠔~月見手切本鮪魚腩蓉丼(單點/定食)我就揀咗定食,因為包括海帶味噌湯、胡蔴田園沙律、海鮮茶碗蒸,非常豐富顏色鮮艷,美食落口已經知道好味~茶碗蒸嘅蛋好香滑,沙律菜新鮮~最重要係吞拿魚腩肉好香滑,同蛋黃混埋一齊食,非常滋味~~西班牙特級銀堡壘生蠔,蠔味特別濃,淡淡海水味~唔係好肥大嗰種,不過肉質非常爽口~真鯛 薄造(15片),真鯛魚肉特別爽甜,清新脆口,根據自己個人口味可以用柚子醬油,甜甜酸酸好開胃,亦可以用Wasabi調味提鮮~三文魚腩刺身,非常厚切,食落口感非常豐富,脂肪平均魚油好香😍吞拿魚刺身五點不同部位都包括晒,魚油非常香口~食落冇筋,食完都會心微笑太好味啦~每人一杯生啤同一杯碳酸梅酒~係人生一大享受😬再加埋西京燒豬,味道甜甜地~送酒一流,
月見手切本鮪魚腩蓉丼(單點/定食)
吞拿魚刺身五點
每人一杯生啤同一杯碳酸梅酒~係人生一大享受😬
再加埋西京燒豬,味道甜甜地~送酒一流,