日本著名拉麵店橫濱家系町田商店進駐 AIRSIDE後,👦🏻👧🏻一直都好想試吓佢哋出名嘅豬骨醬油拉麵🍜!餐廳每日精心製作自家製作面條、濃郁湯底同特製醬油,仲有叉燒都係由日本運送過嚟,喺香港都可以食到當地嘅風味😍!🍜横浜終極MAX拉麵(正常份) $118湯頭用上豬骨湯同醬油雞湯混合而成,味道濃厚,拉麵可以自由揀選粗麵或者幼麵,我哋選擇咗幼麵,掛湯十足而且口感煙靭。配料有兩大片炙燒叉燒、糖心蛋同一粒鵪鶉蛋,叉燒入口軟嫩同唔會太肥,燒過令叉燒好香口。🍜極品叉燒拉麵 $158呢碗湯底都上面個碗一樣,如果想食多啲叉燒嘅話,可以叫呢碗,會有五大片叉燒😍,同一粒鵪鶉蛋。🍗唐揚炸雞 5件 $58炸雞外脆內嫩,炸到乾身但唔會嚡口,配上沙律醬食更好味。🥟餃子 6件 $58煎到金黃微脆,餃皮有煙靭嘅口感,包住熱辣辣嘅肉餡,咬落去有爆汁感!📍 橫濱家系町田商店 九龍城啟德協調道2號AIRSIDE地下G011號舖

🍜横浜終極MAX拉麵(正常份) $118

🍜極品叉燒拉麵 $158

🍗唐揚炸雞 5件 $58
炸雞外脆內嫩,炸到乾身但唔會嚡口,配上沙律醬食更好味。

🥟餃子 6件 $58

📍 橫濱家系町田商店