2021-11-11 172 瀏覽
夜晚7點半嘅朗豪坊,都有不少人流,諗唔到食咩,諗住又最頂開始行落去睇下有咩好食,點知一搭長電梯上到12樓,就俾間Burger吸引住~雖然餐廳都多人,但好在都有2人位😜 ✨熱溶拉可雷特芝士漢堡 - 應該係期間限定款,見到咁邪惡,忍唔住叫左,仲跟埋餐有薯條同奶昔~ 個burger真係流芝,塊肉好厚好香,burger仲夾左香草腸,口感同味道都一流✨墨西餐哥芝士煎餅 - 揀左煎牛柳條口味,啖啖肉,配埋面頭d牛油果醬,唔會太漏✨冰鎮朱古力蛋糕新地 - 一上枱仙氣盡現😂 隔左一陣終於望清個甜品樣,有我愛嘅Brownie, 加埋雪糕,都係好邪惡但夠滿滿~✨雜莓奶昔 - 味道唔會太甜,奶味幾重幾滑,大大杯好抵玩最後埋單發現佢仲可以用消費卷,真係唔夠cash都唔洗驚😂

熱溶拉可雷特芝士漢堡

墨西哥芝士煎餅

冰鎮朱古力蛋糕新地

✨雜莓奶昔 - 味道唔會太甜,奶味幾重幾滑,大大杯好抵玩
雜莓奶昔

最後埋單發現佢仲可以用消費卷,真係唔夠cash都唔洗驚😂
熱溶拉可雷特芝士漢堡
墨西哥芝士煎餅