2020-10-16 91 瀏覽
終於去左試黎間位於長沙灣嘅cafe🤣 cafe 係轉角位,成間餐廳都有自然光入,感覺幾舒服!見個個去都試竹炭waffle 我同友人見到好大份反而冇試到😅/雞蛋布丁配house espresso $58/一提起contrast 又點可以唔食佢個pudding,高身甜品杯好吸睛,令一個咁普通嘅布丁都可以望落好典雅😂 布丁好滑,加埋espresso,balance 返布丁嘅甜味!/黑芝麻乳酪芝士蛋糕 $42/黑芝麻味到唔算濃,比yoghurt 味搶左,要就咁食底層先食得出芝麻味,但係因為有yoghurt 所以唔會好膩!/番茄牛油果竹炭多士 $58/多士好脆口,牛油果莎莎醬味道好清新,不過都係覺得普通左d🤔/Matcha latte $42/拉花幾靚🥰matcha 味道濃郁!同埋都幾大杯👍🏻整體黎講可能因為因為見好多人去食我期望都幾高🙈食完就覺得普通,不過不失,下次有機會去試埋佢個waffle!

/雞蛋布丁配house espresso $58/
雞蛋布丁配house  espresso

/黑芝麻乳酪芝士蛋糕 $42/
黑芝麻乳酪芝士蛋糕

/番茄牛油果竹炭多士 $58/
多士好脆口,牛油果莎莎醬味道好清新,不過都係覺得普通左d🤔
番茄牛油果竹炭多士

/Matcha latte $42/