2021-04-12 1068 瀏覽
星期六同個friend係尖沙咀上完瑜伽堂 係附近行來行去見到呢間居酒屋🏮有幾多嘢食 重點係有唔同種類嘅酒飲😆😆有汽柚子酒 no good 😔其實尖沙咀有好多其他選擇 喺附近有好多好好食😋同埋我好鍾意食嘅韓國餐廳🍴不過上完堂我唔想食啲太飽嘅嘢 重點係想搵個地方可以坐好耐咁吹水🤪 呢間餐廳正正合我意 我哋入去嘅時候係冇人嘅因為係啱啱開門😂😂 不過坐左成晚成間鋪都係冇全滿的😉啲食物中規中矩啦 服務唔太差 追加左菠蘿酒同黑啤 因為有汽柚子酒淡到好似冰水咁😂😂😂😂因為我個friend 佢太肚餓 所以佢叫咗個烏冬同埋燒飯團🍙來食 我個人比較鍾意食串燒 因為飲酒🍻一流😋我哋叫咗芝士年糕丶串燒就叫左雞肉串燒丶豬腩肉、大䓤雞肉串丶雞腎⋯⋯最好食係雞腎 除咗串燒,重叫咗燒羊架 炸生蠔 🦪炸雞🍗 炸蟹肉薯餅 羊架唔錯 啲肉唔硬幾軟身 個炸蟹肉薯餅甜甜的最好食😋 嗰炸生蠔同埋炸雞就普通咗啲重有燒粟米 同埋大啡菇 大啡菇最最最好食😋

有汽柚子酒 no good 😔
有汽柚子酒