2016-12-28
上個月左右 同同事收工之後去左呢間係CWB新開既THAI PAS BAR到食野我仲記得之前我成日都去前世既分子料理雪糕店到買雪糕食>< 如今已經變左另外一間BAR了不過舊既唔去 新既點黎呢 係咪先所以呢 我同同事 一於就去呢間新開既BAR入到去先知道 原來佢係地下係BAR 樓上 (上一層) 就係RESTAURANT! 地方都幾大架!因為我同同事都食左DINNER 所以我地就無去RESTAURANT 去左BAR到飲下野就算啦有機會都會想去下上面個BAR既之後我同同事除左叫左BEER之外我地仲叫左兩個小食 食下D小食出奇地有創意首先係 「雜錦脆片配六色醬」 HKD28見到叫個既時候 都幾SURPRISE呢個SNACK 其實係想模仿畫碟 上面有不同既顏色 ON SIDE仲有D 薯片畫碟上面有好多唔同既味道 茄汁 卡FU醬 等等 咩味道都有 其實都幾特別 雖然創意分我係比十分既 但係味道方面就真係低分少少 因為有D味道點薯片真係好奇怪另外 我地仲叫左「迷你美味漢堡」 HKD78呢個相對就普通左少少係創意方面不過味道又比頭先個個高分WO首先呢個BURGER 拎過黎個時 仲係熱哄
另外 我地仲叫左「迷你美味漢堡」 HKD78呢個相對就普通左少少係創意方面不過味道又比頭先個個高分WO首先呢個BURGER 拎過黎個時 仲係熱哄哄既熱既自自然然就好味D架啦再者 佢裡面既牛都唔差!! 肉汁好多 同埋牛味都幾濃!