吾係講笑 我同d朋友都大大話話食個好多次放題 但係從來都未食過d咁難食既放題 食物種類又小 要咩無咩 甜品又小 果幾丁員工叫佢拎單又要黑口黑面 幾次扮聽吾到 喂 點都係客人呀 又無得罪你 尋仇呀?  只可以話入黎絕對係中哂伏 講真 依個價錢 又吾係話勁平 憑咩要受你地d咁既態度 終於知道點解經過親都無咩人幫襯 下次絕對吾會入依間野 不過都吾係全部吾好, 有一樣野都吾錯 依間野係我唯一見過食剩野真係要計錢既放題! 例如我地幾個叫左個類似蟹粥既粥,超稀,超白 完全無味 極難食  , 但係店員都好好""吩咐""我地要連DD渣都食埋,否則收我地$28 /100g  D粥難食 算...照食 , 但自此果幾丁店員不停以不善意眼光盯實我地D野食 , 好似準備罰我地錢咁既樣,比錢幫襯,又要受依種壓力 請我黎都吾會再食我真心懷疑 佢煮煲垃圾比我,我一滴渣都要食埋!!!!!! too bad

2015-06-05
慶祝紀念