2018-03-11 432 瀏覽
個女係條街收到宣傳單張,撞啱老公生日咪約埋一家人去試吓。坐底時候,叫伙記開茶及比幾隻杯,話水喉壞左喎冇茶水供應,如要飲料只可以叫點菜紙飲品,仲聲明冇收茶錢。心諗未食嘢攞啖茶飲都話冇,已經吾多對路。點知,低處未算低,湯底當然試糕蟹花甲煱啦,嚟到係幾靚嘅,但食花甲就知中伏,死左幾耐呢?毫無味道,話晒主打湯底,係得隻爆膏蟹和花甲,特價都要三百元一鍋(連加一),吾係咁離譜嘛!姑仔叫左幾款牛肉,名就好好聽,有牛頸脊,雪花肥牛,見實物之後O晒咀,張枱已經細啦!又整色整水,用塊半灣窄身石板放約二十塊麻雀咁大面積,記住係平面,真係少得可憐!最火重係邊款牛都冇味,去吉野家食火鍋重好過。其他材料如雲吞,水餃都吾知邊度交貨,啲料好似比碎肉機攪到梅晒,毫無口感!係得黑松露餃子,菜,公仔麵和烏冬似番啲樣。但特色湯底冇乜鮮味重怪怪地,淥乜都冇用!另外,有一位女侍應,招呼真係有問題,我個女遲啲嚟啫,佢大大聲問,"呢個人係咪吾嚟呀!" 又揾左佢去追飲品時,又係大大聲講"你叫左烏龍茶嘛,嚟緊啦!"總括以上,我起呢個標題係啱嘅!
個女係條街收到宣傳單張,撞啱老公生日咪約埋一家人去試吓。
總括以上,我起呢個標題係啱嘅!
2018-03-10
慶祝紀念